Ja es aquí la primavera! I amb ella ens acomiadem dels dies freds i foscos de l’hivern per donar la benvinguda a una temporada plena de llum i color. No obstant, aquesta temporada també comporta un augment en la intensitat de la radiació solar. I què vol dir això? Doncs que el sol pot tenir un impacte significatiu a la nostra pell. Per mantenir-la saludable i protegida durant la primavera, és fonamental seguir alguns consells simples però efectius. 

A continuació, et portem algunes recomanacions que t’ajudaran a cuidar la teva pell durant aquesta temporada:

1. Utilitza protector solar tots els dies:

L’ús diari de protector solar és clau per protegir la pell dels danys causats pels raigs UV. Fins i tot en dies ennuvolats, la radiació solar pot penetrar a la pell i causar danys a llarg termini. Tria un protector solar amb un SPF (factor de protecció solar) de mínim 30 i assegura’t d’aplicar-lo generosament a totes les àrees exposades de la pell, incloent-hi el rostre, el coll, els braços i les mans.

2. Mantingues una hidratació constant:

Amb el canvi de clima, la nostra pell tendeix a tornar-se més seca i a deshidratar-se. Per això és important mantenir-la ben hidratada bevent aigua i utilitzant cremes hidratants adequades per al teu tipus de pell. 

3. Evita l’exposició perllongada al sol:

Tot i que gaudir del sol és part de l’encant de la primavera, és important limitar l’exposició directa durant les hores de més radiació solar, que generalment són entre les 10 del matí i les 4 de la tarda. Si planeges passar temps a l’aire lliure, busca l’ombra sempre que et sigui possible i utilitza roba protectora, com barrets d’ala ampla i camises de màniga llarga.

4. No t’oblidis de la cura facial:

La pell del rostre és especialment sensible als danys causats pel sol, per la qual cosa és important prestar atenció especial durant la primavera. A més d’aplicar protector solar diàriament, considera incorporar productes específics per a la cura facial, com ara sèrums antioxidants i cremes amb ingredients hidratants i reparadors.

5. Exfoliació Regular:

L’exfoliació ajuda a eliminar les cèl·lules mortes de la pell, permetent que els productes de cura penetrin millor i promovent la regeneració cel·lular. Durant la primavera, és important exfoliar suaument la pell una o dues vegades per setmana per mantenir-la fresca i radiant. Opta per exfoliants suaus i evita els que puguin ser massa abrasius i causar irritació.

T’animem a seguir aquests simples consells. D’aquesta manera podràs mantenir la teva pell saludable i protegida del sol durant la primavera, permetent gaudir al màxim d’aquesta temporada meravellosa sense preocupacions!

Abrir chat
Realitza la teva consulta
Hola
¿En qué podemos ayudarte?