Benvinguts de nou al nostre bloc,

En aquestes festes de ben segur que ens hem passat amb el menjar, el beure…

Tot això ens passa factura al nostre organisme, avui hem cregut que seria interessant per tots, parlar sobre com podem reduir el colesterol.

Sabeu que hi ha diferents tipus de colesterol?

Tots necessitem una mica de colesterol per a un correcte funcionament però és molt important no arribar a tenir molt colesterol en sang.

Existeixen dos tipus de colesterol: HDL o també anomenat colesterol bo i LDL o també anomenat colesterol dolent, és el que s’acumula en les artèries.

Hem elaborat uns senzills consells per evitar arribar a nivells alts de colesterol. Són uns consells que ens serviran per tenir una vida més saludable.

Qualsevol dubte que tingueu respecte al colesterol podeu preguntar-nos i us assessorarem personalment.

A continuació us deixem uns consells saludables per reduir el colesterol:

Canvis en la dieta:

-Menjar diàriament les 5 racions de fruites i verdures, d’aquesta manera estem assegurant l’aportació de vitamines i minerals que necessita el nostre organisme i a més ens ajuda a prevenir malalties cardiovasculars.

-Reduir el consum de greixos saturats, és a dir, les d’origen animal. Aquest tipus de greixos són necessaris en una quantitat molt reduïda, si les consumim en excés, augmenten directament el nostre colesterol dolent.

-Moderar el consum de sucres i sal.

Aquests canvis afavoreixen uns nivells equilibrats de colesterol i la prevenció de sobrepès.

-S’ha de limitar el consum d’alcohol; és molt important evitar el consum d’alcohol o si es consumeix que sigui de forma molt moderada, ja que està directament implicat a augmentar els nivells de colesterol, a més dels triglicèrids.

Per últim i també molt important; realitzar 30 minuts d’exercici moderat al dia és una garantia de vida saludable, disminueix el colesterol total i triglicèrids.

Esperem que prengueu nota dels nostres consells i que porteu una vida saludable.

Si teniu qualsevol dubte sobre el colesterol o voleu que us fem una dieta personalitzada, ens podeu visitar i us assessorarem encantades.

Gràcies per llegir-nos i fins al proper post.

Share
This