Hola ,

Avui parlarem de la Vitamina A, per a què serveix realment i què podem oferir-te des de la farmàcia.

Hem seleccionat les propietats més importants de la Vitamina A, descobriràs el que ens ajuda un consum adequat i equilibrat. La Vitamina A és una vitamina liposoluble també coneguda com a Retinol, pertany a la família dels carotenoides.

Es pot trobar en una gran varietat d’aliments com: pastanaga, fetge, carabassa, meló, albercoc… i també la trobem en forma de suplements alimentaris.

Propietats de la Vitamina A:

  • Perfecta per a la pell, gràcies a la vitamina A, la nostra pell llueix més lluminosa i hidratada. Aquesta vitamina és perfecta per mantenir la nostra pell amb un aspecte fresc i sa. Lluita contra les antiestètiques arrugues i facilita la unificació del to de la pell, com pots veure, tot són avantatges.
  • Ajuda als nostres ulls, ajuda a la nostra retina a mantenir-se en condicions òptimes al llarg del temps, la Vitamina A actua directament ajudant a la salut de la nostra vista. Redueix la inflamació de la retina i amb una ingesta adequada reduirem notablement el risc de patir malalties oculars.
  • Alt poder antioxidant, gràcies a la seva acció antioxidant la vitamina A és utilitzada per limitar o evitar l’oxidació cel·lular. Ajuda a frenar els signes de l’envelliment actuant enfront dels radicals lliures.
  • Ajuda al sistema immunològic gràcies a la seva acció antioxidant, la Vitamina A actua enfront dels radicals lliures, a més d’intervenir en el bon manteniment de la nostra barrera enfront dels microorganismes.
  • Acció reparadora de teixits, gràcies a aquesta acció, és perfecta per mantenir en bon estat el nostre cabell i les nostres ungles. Es troba en molts complements alimentaris destinats a cuidar cabell i ungles.

Esperem haver-te ajudat amb aquest article, recorda que sempre recomanem que ens consultis abans de prendre qualsevol suplement, et donarem el que millor s’adapti a la teva situació.

Gràcies per llegir-nos, fins al proper post!

 

 

Share
This