Nutrició i reparació són dues dels objectius per cuidar el cabell a la tardor, després d’haver estat sotmès a les agressions típiques de l’estiu: sol, vent, sal i clor de les piscines. 
UN XAMPÚ ADEQUAT a les necessitats del teu cabell i un producte capil·lar que desemboliqui, aporti suavitat i lluentor, són dues dels imprescindibles per cuidar el cabell després de l’estiu, època en la qual aquest es torna aspre al tacte, perd lluentor i costa pentinar-ho. 

TRACTAMENTS ANTICAIGUDA

A la tardor cauen les fulles dels arbres i el nostre cabell també cau més. La caiguda capil·lar a la tardor sol ser estacional, però si penses que pots tenir un problema d’alopècia pots consultar en la teva farmàcia més propera. 

Si el farmacèutic considera que la teva caiguda capil·lar no és normal i que pot tractar-se d’un principi d’alopècia, t’aconsellarà visitar a un especialista perquè et recomani el millor tractament. 

LA CASPA 

La caspa és un altre dels problemes capil·lars més comuns. Existeixen diversos tipus de caspa, moderada o severa, que es presenta en forma d’escates, que poden ser seques o greixos. En la farmàcia existeixen productes capil·lars per eliminar tots els tipus de caspa. 

ALIMENTACIÓ 

Per tenir un cabell sa i bonic hem de cuidar la dieta que seguim perquè no faltin els nutrients essencials per al cabell: vitamina A, ferro, zinc, silici i àcids omega 3 i omega 6. 

CURES BÀSIQUES 

Recorda que algunes escumes i gels ressequen el cabell. Per lluir un pèl perfecte es desaconsellen els recollits, els passadors i gomes per recollir el pèl. 

Determinats tints i productes per a les metxes poden ser agressius, per la qual cosa el teu farmacèutic pot aconsellar-te alguns tints naturals de venda en farmàcies. 

Finalment, l’ús d’assecadors i planxes per allisar també perjudiquen el cabell, per la qual cosa cal evitar el seu ús en la mesura del possible.

                        

Share
This

Escriu un comentari

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.