El dolor articular és un símptoma bastant freqüent que dificulta el dia a dia de moltes persones. Les molèsties en genolls, colzes, canells, turmells, etcètera, en forma de dolor agut, rigidesa i inflamació, impossibiliten la realització de moltes activitats i poden arribar a afectar factors tan importants en la qualitat de vida, com és el somni i la qualitat del nostre descans.

Un dels elements que és necessari conèixer per a saber com es pot reduir el dolor articular són les seves causes. El dolor articular pot ser de característiques mecàniques o inflamatòries. Quan el dolor de les articulacions és de característiques mecàniques s’anomena de funció, perquè augmenta amb els moviments i els esforços, i millora amb el repòs. Aquest tipus de molèsties en les articulacions és característic de processos degeneratius, com per exemple, amb l’artrosi.

Quan el dolor, en canvi, és de característiques inflamatòries, l’experta afirma que «no millora amb el repòs i sol acompanyar-se d’enrogiment i inflamació de les articulacions». Aquests símptomes són característics de les malalties reumàtiques inflamatòries, com l’artritis reumatoide.

 

Com podem ajudar al nostre organisme?

Per saber com ajudar-lo, hem d’entendre que hi ha diferents propietats de forma natural al nostre organisme com són el col·lagen, l’àcid hialurònic, la vitamina C i el magnesi, entre d’altres:

  • El col·lagen representa entre el 30% i el 35% de les proteïnes de l’organisme i també es troba present a les nostres articulacions, així com també l’àcid hialurònic.
  • La vitamina C està estretament relacionada amb el col·lagen, ja que contribueix a la seva formació per assegurar el funcionament dels ossos, els cartílags i la pell.
  • El magnesi ajuda a garantir una estructura òssia amb un funcionament normal.

Així, si prenem algun tipus de complement alimentici que contingui aquestes propietats estarem ajudant al nostre organisme a la vegada que disminuirem el dolor de les articulacions i els ossos.

 

Recomanacions

Si et trobes en aquesta situació, et recomano Arkoflex Colàgen, un suplement nutricional dissenyat especialment per protegir la salut dels ossos. A més a més, conté extracte de cúrcuma, el qual ajuda a conservar la flexibilitat articular i a mantenir la mobilitat de les articulacions. Tot això sense oblidar el poder antiinflamatori que té la cúrcuma, fet que ajudarà al bon funcionament dels nostres ossos i articulacions.

 

Share
This

Escriu un comentari

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.