Les ampolles fa anys que són un pas més en les rutines de dermocosmètica, però des de fa uns mesos s’estan convertint en la cosmètica més desitjada. I no és per a menys, ja que les innovadores textures més lleugeres, l’alta concentració dels seus principis actius i l’ampli ventall de problemes que tracten (acne, flaccidesa, irregularitats en el to de la pell, deshidratació, envelliment de la pell…) són alguns dels culpables del seu èxit.

Aquest miracle pel cutis de la nostra pell es desenvolupa en dos plans diferents: per un costat, aporten a la nostra pell un efecte de benestar i, d’altra banda, l’eficàcia provada dels seus efectes a llarg termini.

Entre els seus beneficis troben que calmen, tonifiquen, aporten vitamines, tracten l’acne, la flaccidesa, eviten l’oxidació, i el millor és que es poden combinar entre diferents ampolles si necessitem cobrir més d’una necessitat. A més, la presència de proteoglicans a la majoria de les seves fórmules és una de les seves innovacions.

Els proteoglicans són molècules naturals que conserven la taxa d’hidratació cutània, però que, a més, i això és el que els converteix en superestrelles, estimulen les fibres de col·lagen, imprescindibles per a conservar una pell elàstica i ferma i contribueixen a sintetitzar els proteoglicans de l’organisme, de manera que la hidratació està garantida a un termini més llarg.

L’ordre dels factors sí altera el producte

Quan es tracta de bellesa, l’ordre dels factors sí que altera el resultat. De fet, l’eficacia dels tractaments que ens estem aplicant també resideix en sí seguim el ritual en els pasos correctes.

La pell ha d’estar neta i el seu pH equilibrat amb un tònic que reconstitueixi el mantell àcid de la pell i millori la penetració dels principis actius. Generalment, cada ampolla serveix per a dues aplicacions, amb la qual cosa, després d’abocar la meitat del contingut en el palmell de la mà, cal tancar-la ii conservar-la, màxim durant 48 hores, sempre a la nevera. Abans d’obrir el producte, has d’agitar bé l’ampolla perquè els ingredinets es barregin. Has d’estendre el contingut de les ampolles i realizar un suau massatge fent petits copets a la teva cara, per afavorir la seva absorció. Després d’esperar uns minuts, quan no quedi rastre del producte al nostre cutis, ja podràs aplicar la teva crema anti-edat o el teu sèrum.

Share
This

Escriu un comentari

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.