El sèrum és l’elixir, el nèctar que actua de forma intensiva en les capes més profundes de la pell per nodrir, aportar lluminositat, fermesa, mantenir sota control l’excés de sèu… Descobreix per a què serveix, qui ha d’utilitzar-ho, quan i com aplicar-ho.
Sens dubte, és el producte estrella de les marques de cosmètics.  Un nèctar d’alta capacitat de penetració en les capes més profundes de la pell que actua de forma intensiva per la seva alta concentració de principis actius. Un tractament que ofereix resultats visibles en molt poc temps i que presenta una textura molt lleugera,  cristal·lina i fresca.

El sèrum és l’elixir, el nèctar que actua de forma intensiva en les capes més profundes de la pell per nodrir, aportar lluminositat, fermesa, mantenir sota control l’excés de greix. Descobreix per a què serveix, qui ha d’utilitzar-ho, quan i com aplicar-ho.

Para què serveix el sèrum?

El sèrum serveix per tractar condicions específiques de la dermis, actuant directament sobre el problema a tractar que pugui ser de nutrició, lluminositat, fermesa, hidratació, excés de greix… Es pot emprar com una cura puntual de tres mesos, per exemple a l’estiu i a l’hivern, a fi de donar-li un plus a la teva pell als moments en els quals més ho necessita, encara que, per descomptat, pot utilitzar-se tot l’any a fi d’oferir  una cura profunda permanent, ja que utilitzar un sèrum equival a posar la pell en un estat més alt.

Per a qui?

Tots els productes cosmètics compten amb una edat a la qual és recomanable començar. Un sèrum es recomana a partir dels 30 anys, doncs durant aquesta etapa comencen a fer-se presents els primers signes de l’envelliment i es requereixen productes específics que actuïn de forma més profunda i completa sobre la pell.  No obstant això, per la seva textura no grassa, les pells més joves que presenten un cutis amb  acne, també poden beneficiar-se molt d’un sèrum exfoliant amb el qual s’aconseguirà donar uniformitat a la pell, eliminar les imperfeccions i combatre marques i cicatrius.

Com i quan aplicar el sèrum facial?

•Es recomana aplicar el  tractament 2 vegades al dia, matí i nit. Si vas a netejar el teu rostre només una vegada, utilitza-ho a la nit, així garanteixes que el producte actuï sobre la pell mentre dorms, potenciant els seus efectes.
• El primer que has de fer és netejar molt bé el rostre amb un netejador facial adequat al teu tipus de pell. Els porus han d’estar lliures de maquillatge i perfectament nets perquè el producte penetri bé.
• Després de la neteja facial, aplica el tònic mitjançant suaus copets sobre la pell o moviments circulars per remoure qualsevol residu de desmaquillant o crema netejadora.
• Abans d’aplicar el sèrum espera a  que el tònic facial s’assequi per complet naturalment a l’aire.
• Només necessites unes gotes, les que surten en activar el dosificador, doncs a causa de la seva textura lleugera i fàcil d’estendre no necessitaràs molt producte. Copeja suaument la cara amb el dit anul·lar per facilitar l’absorció.

• Finalment, aplica la teva crema hidratant o antiedat i ja estaràs llesta.

En què es diferència el sèrum de la crema hidratant? La substitueix?

Malgrat la seva gran efectivitat, has de tenir clar que el sèrum no substitueix la crema facial hidratant o antiedat, ja que aquest productes actuen en la capa més superficial de la pell mentre que el sèrum ho fa en un nivell més profund.

Share
This

Escriu un comentari

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.