Ara que comença a fer bon temps tots tenim ganes de gaudir del sol, oi? Però és molt important que abans d’exposar-nos a ell preparem la nostra pell per evitar al màxim els seus danys i poder gaudir d’una fotoexposició saludable.

Els raigs solars arriben a la nostra pell i penetren en ella fins a les capes més profundes de la dermis. D’aquesta manera poden causar danys irreparables si no prenem les mesures pertinents, però no et preocupis! Des de la Farmàcia Mestre Climent la teva salut és el primer per nosaltres, i per això et donem els millors consells per protegir-te del sol i gaudir del bon temps.

 

Has de protegir-te del sol durant tot l’any

No cal que el termòmetre arribi als 40ºC per haver d’aplicar-te la crema solar. De fet, hauries d’aplicar-te-la durant tot l’any, ja que el sol sempre és present tot i que només en som conscients quan comença a fer bo. Protegir-nos del sol només a l’estiu no és una defensa suficient per a la nostra pell, ja que durant tota la resta de l’any està patint les seves radiacions, i això pot tenir conseqüències molt greus a la nostra salut.

És important prendre consciència que el sol arriba a la nostra pell durant tot l’any, i no només quan anem a la platja o a la piscina. És a dir, quan ens desplacem per la ciutat o pel poble, quan anem a treballar, a buscar els fills a l’escola i fins i tot quan anem a comprar: en tots aquests moments del nostre a dia a dia, el sol pot estar en contacte amb la nostra pell.

 

Com protegir-nos del sol?

Començaré parlant-vos d’una de les novetats que cada vegada més està despertant el vostre interès: la fotoprotecció oral.

Aquest tipus de fotoprotecció es caracteritza per disminuir el risc de cremades solars, ja que augmenten la taxa de melanina del nostre cos. Moltes vegades acostumem a aplicar-nos la crema o l’sprai solar una vegada (i amb sort, dos!) al dia i ja no recordem aplicar-nos més. D’aquesta manera la nostra pell acaba patint inevitablement les conseqüències del sol: s’acaba cremant, posant-se vermella i fins i tot inflamant-se.

Si optem per complementar la nostra fotoprotecció amb aquestes càpsules, aconseguirem una fotoprotecció molt més integral que permetrà que la nostra pell es protegeixi més i no pateixi les conseqüències del sol.

Gràcies a la fotoprotecció oral, l’organisme combat millor l’acció dels radicalls lliures, hidraten la pell des de l’interior i acceleren la reparació cutània després d’haver près el sol. Per si això no fos suficient, l’ús dels fotoprotectors orals farà que el teu bronzejat llueixi molt més atractiu!

 

Recorda: l’ús de fotoprotectors orals és un complement a les formes convencionals de fotoprotecció física i tòpica

Tenim diferents maneres de fer front als raigs UVA i UVB. El primer pas és a través de barreres físiques que evitin, en la mesura del possible, que aquests raigs arribin a la nostra pell: portar roba de màniga llarga, barrets, gorres i ulleres de sol.

Som conscients que el que menys ve de gust quan arriba el bon temps és seguir portant roba de màniga llarga, així que et proposem més alternatives. La següent és, sense cap tipus de dubte, utilitzar cremes i sprais amb fotoprotecció solar. Recorda que has d’aplicar-los a totes les parts del cos que quedin exposades al sol, i no has d’oblidar-te de les orelles, del nas o del coll: sovint són els que més pateixen!

 

Les meves recomanacions: ArkoSOL i SunISDIN (h3)

La meva recomanació per aconseguir aquesta fotoprotecció oral són:

  • ArkoSOL: Complement alimentós a base de carotenoides d’origen 100% vegetal,

SunISDIN: Formulat amb ingredients naturals com el té verd (que té propietats antioxidants), el selèni (oligoelement essèncial que exerceix un paper clau al sistema antioxidant) o les vitamines C, D i E.

No dubtis en apropar-te a la nostra farmàcia o escriure’ns a través de les xarxes socials per consultar-nos els teus dubtes. 🙂

Share
This

Escriu un comentari

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.