El canvi estacional pot dificultar que es dormi bé durant aquesta època. Si aquest és el teu cas, pots combatre l’insomni amb plantes naturals de venda a la nostra farmàcia.

Mantenir horaris regulars per als àpats, incorporar a la nostra dieta aliments rics en vitamines i minerals, i beure prou aigua són alguns consells que us podem donar per combatre l’insomni.

Com combatre l’ insomni

Nosaltres podem aconsellar-te preparats medicinals a base de rosella de Califòrnia.D’acció sedant, els preparats naturals a base d’aquesta planta ajuden a alleujar els estats d’estrès I nerviosisme, i faciliten el son.

Una altra planta medicinal que ajuda a dormir millor és la passiflora, que prolonga les fases del son i juga un paper crucial a l’hora d’evitar despertar-se durant la nit.

També t’aconsellem la valeriana, que redueix l’ansietat sense produir somnolència durant el dia. La valeriana actua com un agent sedant, relaxant el sistema nerviós i el cervell.

 Consells per dormir

A més d’aconsellar-te un preparat a base de plantes medicinals, nosaltres podem explicar-te també una sèrie de pautes per descansar millor:

  • Beu un litre i mig d’aigua al dia. És important beure aigua durant tot l’any per evitar la deshidratació i mantenir la temperatura corporal.
  • No consumeixis begudes amb cafeïna com ara el cafè o els refrescos. Per reduir la irritabilitat i el mal humor.
  • Evita prendre alcohol o fumar. Aquests hàbits activen l’organisme I interrompen el son.
  • Fes sopars lleugers, per facilitar la digestió, que incorporin aliments que estimulin la producción de serotonina, que ajuda a dormir, com ara els fruits secs, els derivats làctics, els ous, el peix i la carn blanca.
Share
This

Escriu un comentari

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.