L’alteració circulatòria més important relacionada amb les cames és la insuficiència venosa o més conegut com la síndrome de les cames pesades. No obstant això, els símptomes crònics i progressius d’insuficiència venosa a les cames poden alleujar-se amb un diagnòstic a temps i un tractament preventiu. En aquest post us expliquem les causes i algunes recomanacions per a alleujar el dolor i reduir la sensació de pesadesa.

Algunes de les causes més comunes de sofrir pesadesa a les cames o també anomenada síndrome de les cames cansades són; la realització d’activitat física intensa, una mala circulació sanguínia, estar embarassada, tenir sobrepès, estar prenent un tractament amb hormones, o mantenir-se  durant temps prolongat dempeus en una posició estàtica, sent més freqüent entre la població femenina. També algunes persones ho sofreixen durant els viatges llargs amb avió, a causa de la pressió atmosfèrica (com les hostesses de vol), així com conseqüència d’un estil de vida sedentari, per malaltia o fins i tot per herència genètica. 

Aquests consells t’ajudaran a alleujar la sensació de pesadesa i el dolor:

  • Mantingues-te hidratat, bevent almenys 1,5  litres d’aigua diaris.
  • Evita prendre molta sal per a no retenir líquid.
  • No utilitzis roba molt ajustada. Dutxes amb contrastos tèrmics. Ajuden a activar la circulació. Comencem la dutxa amb aigua calenta i acabem amb aigua freda, des del turmell fins a l’engonal.
  • Troba un moment o lloc per a posar les cames enlaire per a afavorir el retorn sanguini. Molt recomanat durant la nit.

A més,  pots combinar aquestes pràctiques amb alguns productes específics per a ajudar a descongestionar les teves cames i evitar aquesta sensació de pesadesa. Recomanem aplicar el gel Fito Cold, ja que aconsegueix unes cames relaxades gràcies a la fórmula refrescant i freda. Una altra solució, és l’Aquilea Cames Cansades en comprimits, que ajuda a revitalitzar, refrescar i aporta sensació de lleugeresa a les cames, reduint la sensació de pesadesa mantenint la circulació venosa normal.

A farmàcia Mestre Climent t’aconsellarem quin és el que millor s’adapta a les teves necessitats i com has d’aplicar-ho. No dubtis a visitar-nos

Share
This

Escriu un comentari

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.