Hola,

Què tal es preparen aquestes festes, nosaltres ja ho tenim llest per gaudir de forma saludable durant aquestes festes.

En aquesta ocasió parlarem de la carxofa, aquesta verdura tan preuada i que tants beneficis ens aporta, perfecta per a aquests dies de menjars, sopars i reunions amb familiars, amics i companys de feina.

La Carxofa:

És una planta que conté minerals com el potassi, fibra i una gran varietat de vitamines com la A, C i la I. Es podria considerar com un aliment bàsic per a la nostra salut.

Podem incloure-la en la nostra dieta de forma saludable pel que no hi ha excuses per gaudir dels seus beneficis. També podem prendre-la en preparats farmacèutics de forma puntual, en dates com aquestes t’ajudarà a minimitzar els efectes dels excessos.

De sobres és coneguda la famosa dieta de la carxofa, nosaltres en aquesta ocasió parlarem dels seus beneficis i perquè la recomanem en aquestes dates.

Beneficis dels productes de venta en farmàcia de Carxofa:

  • Ens ajuden a reduir el colesterol.
  • Protegeix el nostre fetge i ajuda en la funció biliar. També té efecte hepàtic regenerador.
  • Té una gran acció depurativa.
  • Elimina els greixos.
  • Afavoreix l’eliminació de líquids i el bon funcionament renal.
  • Lluita contra el colesterol.
  • Prevenen la toxicitat que produeix l’alcohol.

Nosaltres disposem dels millors productes de Carxofa, prendre’ls durant el nadal protegirà a l’organisme dels excessos que ens esperen aquests dies. Podràs trobar-los en ampolles bevibles, càpsules o fluid, consulta’ns i et recomanarem el més adequat per tu.

En definitiva, ajuda al nostre cos a portar una mica millor els nostres menjars i sopars nadalencs.

Explica’ns la teva experiència, has utilitzat alguna vegada productes de carxofa? Esperem que t’hagi agradat aquest post i que el comparteixis en les teves xarxes socials.

Gràcies per llegir-nos.

Tot l’equip et desitja Bon Nadal!

Share
This