L’estiu és l’època de l’any en la qual els peus estan més exposats al sol i a diferents factors externs, per això és imprescindible que en aquesta època parem especial atenció als nostres peus. No acostumem a cuidar-los gaire, però és una de les parts del nostre cos que més pateix, ja que han de suportar el nostre pes. Des de farmàcia Mestre Climent et donem els millors consells per cuidar-los, sobretot si ets diabètic!

Els principals hàbits per cuidar bé dels teus peus, són:

  • Revisa els peus cada dia. Has d’observar-te els peus descalços i vigilar que no apareguin taques vermelles, talls, inflamació o butllofes.
  • Renta’t els peus cada dia. Eixuga’t els peus amb cura, particularment entre els dits dels peus, assegurant que no deixes cap part del peu amb humetat.
  • Elimina les dureses que t’apareguin: És imprescindible tenir una pell suau i tersa en els peus per evitar possibles complicacions. En aquests casos, la nostra recomanació són les llimes elèctriques de Pedisilk, molt còmodes, fàcils d’utilitzar i molt eficaces.
  • Hidrata la pell. Aplica’t, a través d’un massatge, una capa prima de loció per a la pell sobre tota la pell dels peus, evitant la zona d’entre els dits dels peus. Nosaltres et recomanem cremes i locions hidratants com les de Neutrogena o Ureadin, ideals per a aquests casos.
  • Tingues cura de les ungles. Talla-les sempre que sigui necessari. Fes-ho en línia recta, i llima les vores amb una llima d’ungles.
  • Utilitza calçats i mitges en tot moment. No caminis mai amb els peus descalços. En aquest cas, per les persones que sou diabètiques, des de la farmàcia posem a la vostra disposició els mitjons MUVU: amb una estructura pensada i dissenyada especialment per persones que pateixen diabetes, els teixits d’aquest mitjó mantenen la pell del peu sana i llisa, afavorint a la seva recuperació.
  • La bona circulació dels peus és imprescindible. Posa els peus enlaire quan estigui assegut, i mou els dits dels peus i els turmells cap amunt i cap avall durant 5 minuts, dos o tres  vegades al dia. És aconsellable, a més a més, no creuar les cames durant massa temps.

No dubtis en apropar-te a la farmàcia si tens alguna molèstia als teus peus o simplement necessites del nostre consell farmacèutic. Estarem encantats d’ajudar-te i assessorar-te sobre els millors productes segons el teu estil de vida i el teu cas en concret.

Share
This

Escriu un comentari

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.