Tot just comença la tardor i amb ell un nou curs ple d’oportunitats per a continuar creixent a tots els nivells; Nous reptes i objectius que necessiten que ens trobem plens d’energia i salut.

Volem ajudar-te a establir un ritme però amb hàbits saludables, marcant-te algunes pautes de rutina per afrontar la «rentrée» amb salut.

1 · Desperta sempre a la mateixa hora i no surtis de casa sense esmorzar. A poder ser tria un espai amb sol. Això no sols ens ajuda a no trobar a faltar les vacances, sinó que a més el sol ens permet sintetitzar la dosi de vitamina D que necessita el nostre sistema immune i a mantenir-nos enèrgics.

2 · Fes exercici suau.

Si les teves vacances han sigut de descans i repòs, no comencis a fer esport d’alt impacte o de gran intensitat. Pots triar una seqüència de postures de ioga o alguns estiraments adaptats al teu estat físic. Fer estiraments és una excel·lent manera d’activar el cos a primera hora del dia, i a més, ajuda a obrir l’apetit.

3- Planifica els teus àpats setmanals: Planificar què menjaràs et permetrà realitzar un menú equilibrat i nutritiu, emprar ingredients de temporada i menjar les quantitats apropiades ja sigui a casa o a l’oficina.

4- No facis el llistat de la compra amb gana: Realitzar la compra en funció del menú setmanal és clau perquè al moment de cuinar no faltin ingredients. Fer el llistat després d’haver dinat és el millor truc per a evitar la temptació i omplir el carro de la compra amb capritxos.

5- Hidratació, la base de tot: L’aigua influeix en el correcte funcionament del nostre cos. Una deshidratació de l’1% pot afectar el nostre rendiment tant del cos com de la ment. Per això, no oblidis ingerir entre 2 i 2,5 litres d’aigua de manera diària.

6- No surtis de casa sense el piscolabis saludable: No picar entre hores no és fàcil, sobretot si passes moltes hores fora de casa, per això és important que quan surtis de casa portis piscolabis saludables; fruita seca, una peça de fruita, barretes energètiques…

A la nostra farmàcia podem assessorar-te en tot allò que necessitis per afrontar la tardor amb energia.

Share
This

Escriu un comentari

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.