Ja arribat el temps de les merescudes vacances!

Aquí et deixem uns quants consells i recomanacions sobre com reforçar la floraintestinal si has de viatjar .

No deixis que els problemes intestinals arruïnin les teves vacances i porta en el teu necesser probiòtics per a protegir la flora intestinal i reforçar defenses.

Que son els probiòtics?

Son microorganismes vius que , consumits en grans quantitats adequades, aporten beneficis per la salut de la persona; contribueixen a reforçar la immunitat de la flora intestinal i augmenten la funció barrera de la seva mucosa, eliminant i impedint que altres bactèries patògenes, estranyes o nocives es desenvolupin.

Els probiòtics estan disponibles com suplements dietètics en capsules, pols i líquids.

Ara  parlarem de la” diarrea del viatger”:

Es un problema de salut més freqüent en els viatges y afecta a un 40-60 % dels qui volen a països tropicals o subtropicals.

Es reprodueix per bactèries procedents d’ aliments o begudes contaminades i encara que no es una malaltia greu, fa que el 30% dels afectats passi un dia al llit i 1 de cada 100 necessiti cures especials en un l’ hospital.

Per prevenir lo millor es extremar la higiene, sobre tot en destins exòtics.

  • Beure aigua i begudes embotellades o en llaunes obertes pel propi consumidor(inclòs l’ aigua per la higiene bucal).
  • No prenguis gel en les begudes per la falta de garantia de l’ aigua amb la que s’han elaborat i les infusions només si son servides molt calentes.
  • Evita banyar-te en aigües de riu, llacs o piscines sense garantia de qualitat higiènica.
  • En cas de diarrea, els experts recomanen no tallar-la, ja que es la via d’ eliminació de les toxines que l’ han provocat, encara que es molt important vigilar que no hi hagi una deshidratació. Per recuperar la flora bacteriana el més aviat possible, s’ aconsella prendre probiòtics quan la diarrea ja a aparegut i també com preventiu.

Bon estiu!

Share
This

Escriu un comentari

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.