A Farmàcia Mestre Climent som conscients de la importància que té l’olor en les nostres vides: una olor o una altra pot fer-nos decidir si ens sembla desitjable el menjar que tenim davant i, fins i tot, afectarà el nostre estat emocional de manera temporal. És per aquest motiu que posem a la vostra disposició una línia molt completa de perfums totalment personalitzada, on segur que trobaràs la teva fragància ideal.

Sens dubte podem afirmar que ens trobem davant d’un dels sentits més evocadors que tenim, sobretot, tenint en compte que és un dels que està més connectat amb les nostres emocions. Tant si són positives o negatives, una olor és capaç de transportar-nos a altres èpoques de la nostra vida i rememorar records que crèiem oblidats.

Quines fragàncies pots trobar a la nostra farmàcia?

Les fragàncies que us oferim a la nostra farmàcia són incolores, de manera que presenten un gran avantatge davant de totes aquelles persones que tinguin sensibilitats a la pell: per exemple, les persones que pateixen de dermatitis atòpica no tindran problemes amb els nostres perfums, a diferència dels perfums convencionals que sí que tenen pigmentació i afecten la pell.

A més, trobareu línies per a tots els gustos i colors: des de les conegudes com a ‘aigües fresques’, és a dir, unes fragàncies molt subtils, però amb uns matisos olfactius molt destacables. També, trobaràs dels perfums més frescos als més intensos, i òbviament, sense oblidar-nos del nostre públic masculí!

També hi trobareu cremes personalitzades a un preu irresistible, així que si estàs buscant un perfum nou o una crema que consenteixi la teva pell no dubtis en apropar-te a la nostra farmàcia, trobaràs el que busques en un moment!

A més tingues en compte que tot l’equip de Farmàcia Mestre Climent estarà encantat d’assessorar-te i recomanar quin tipus de perfum va més amb tu depenent de la teva personalitat, de l’estat d’ànim, del moment en què et trobes, etc. T’esperem!

Share
This

Escriu un comentari

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.