Hola, amigues!

Sou de les que us agrada passar tot el dia a la platja, prendre molt el sol, banyar-vos fins tard… i ara teniu un nadó? Com ja sabreu, la platja no és el millor lloc per estar amb el vostre nadó durant tot el dia.

Però no us preocupeu!

Des de Farmàcia Mestre Climent us donem uns consells per gaudir el vostre estiu amb el vostre fill sense haver de renunciar totalment al sol.

Horari limitat per a nadons a la platja

Els nadons menors de sis mesos no poden trepitjar la platja perquè no se’ls pot exposar mai al sol directe. Si tenen més de sis mesos, tampoc han d’anar a la platja: encara que estiguin sota una ombrel·la, el simple reflex del sol sobre la seva pell els pot provocar cremades solars, ja que la seva pell és molt sensible.

A partir dels 8 mesos…

Podeu baixar-lo a la platja, però dins d’un horari limitat. Per exemple, de 9 a 10 del matí i, a la tarda, a partir de les 17 h. Així us assegurareu d’estar protegint-lo dels rajos de sol més nocius i perillosos, que són els de les hores centrals del dia. A més, gaudireu de la frescor de mullar els peus en el mar, si ho desitgeu, i de sentir el suau tacte de la sorra sense cap perill per a la seva salut. A primera hora de matí i a última de la tarda.

Una vegada a la platja, no els perdeu de vista!

Els nens petits gaudeixen molt jugant amb la sorra, però procura que estiguin en tot moment sota una ombrel·la. La sorra també reflecteix les radiacions. Per aquesta raó, procureu que el vostre fill sempre estigui vestit amb una samarreta de cotó i una gorra.

Precaucions amb nens i nadons

Si heu optat per anar a la platja amb nens petits, aquí teniu alguns consells que et serviran d’orientació:

  1. Evitar portar a nadons menors de 6 mesos a la platja. Els nadons d’aquesta edat no tenen la pell preparada per aplicar-los crema protectora. Podria causar-los reaccions al·lèrgiques. A partir dels sis mesos, és convenient fer una prova: aplicar la crema en la cara interna de l’avantbraç i observar si la tolera bé.
  2. Protecció solar. Trieu una crema protectora especial per a la pell de nens i bebè, amb un factor de protecció superior a 30 i que sigui resistent a l’aigua. Assegureu-vos d’estendre-la bé per tot el cos!
  3. Passejos d’estiu. Quan sortiu de passeig amb el teu fill, no oblideu de desplegar sempre una ombrel·la o un tendal perquè el nadó vagi a l’ombra.
  4. Teixits clars i lleugers. Vestiu al vostre fill amb roba molt lleugera, de cotó, que és transpirable.
  5. Aigua fresca. Porteu sempre a la bossa un biberó d’aigua o ampolleta d’aigua per al vostre fill. Els nens petits es poden deshidratar fàcilment.

Passeu un bon estiu en família!

Share
This

Escriu un comentari

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.