Hola,

Per les persones amb la pell grassa és fonamental que amb aquesta època de l’any, l’estiu, tingueu una sèrie de coses a tenir en compte per evitar els grans i excessos de grassa.

Avui us parlarem sobre els passos que heu de seguir aquest estiu.

Aquest tipus de pell tendeix a concentrar la grassa als porus i a brillar, especialment quan comença la calor.

Passos a seguir aquest estiu per la teva pell:

  1. El primer pas, i el més important, és la neteja. Aquesta s’ha de fer dues vegades, al matí i a la nit amb un producte adequat per eliminar les impureses i evitar l’acumulació de greix en els porus.
  2. Hidratació diària. Existeix la creença que la pell grassa no necessita hidratació però igual que qualsevol pell requereix una hidratació adequada.
  3. Avui en dia a qualsevol farmàcia pots trobar una gran varietat de productes i marques totalment adequades per la pell grassa. Aplica sempre la hidratació després de la neteja facial.
  4. Un cop a la setmana, fer una exfoliació, per eliminar les cèl·lules mortes i afavorir que els porus quedin tancats. L’exfoliant ha de ser especial per al rostre, en cas contrari, pot irritar la pell.
  5. L’ús d’un protector solar adequat, aquest consell és molt important, ja que segons quines cremes poden produir greix. A la nostra farmàcia disposem de cremes o gels protectors especials per a pells grasses que evitaran la lluentor i cuidaran de la teva pell.
  6. Si et maquilles, aquest també ha de ser especial per a pells grasses.
  7. No et toquis la cara sovint, ja que pot provocar que augmenti la brillantor de la pell. I si apareixen els indesitjables grans, és primordial que no els toquis per evitar provocar una infecció i que després quedin les marques o taques a la pell.

Esperem que els nostres consells t’ajudin a tenir cura de la teva pell. Si necessites qualsevol altre consell sobre com cuidar de la teva pell, vine a la nostra farmàcia i t’atendrem encantades.

Moltes gràcies per seguir-nos i fins al proper article.

 

Share
This

Escriu un comentari

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.