Hola de nou,

Volem ajudar-vos amb uns consells per tal que pugueu alleugerar les molèsties de l’aparició de les primeres dents del vostre fill.

L’aparició de les primeres dents és una cosa pel que tenen passar tots els nadons i que en moltes ocasions es converteix en un mal de cap per les mares.

Quins són els primers símptomes?

Un dels primers símptomes és que el nadó està més inquiet i plora sense que aconseguim calmar-lo. També de vegades no volen menjar o dormir.

El símptoma definitiu que ens indica la sortida de les dents és l’excés de bava.

La sortida de les dents els provoca dolor en les genives i és per això que passen per aquests símptomes. És l’única forma que tenen de manifestar-ho.

No cal alarmar-se per aquests símptomes, en aquest post et donarem uns consells que esperem que et serveixin per alleujar-li aquestes molèsties al teu fill.

Consells per alleugerar les molèsties:

Posar un rosegador que es refredi en la nevera, el fred baixarà la inflamació i calmarà la sensació de dolor.

  • Gels gingivals per a genives, formulats especialment per poder ser utilitzats en les genives del nadó , calmen i aporten benestar.
  • Apiretal o Dalsy en cas que realment sigui necessari.

Sobretot a la nit es quan s’aguditzen els símptomes.

Des de la nostra farmàcia recordem que són medicaments, amb els seus efectes secundaris i que sempre cal utilitzar la dosi adequada i indicada per cada nen.

  • Massatge de genives. Renta les teves mans a consciència i realitza un massatge suau i amb moviments circulars.
  • Abraçades, manyagues i molt amor, no hi ha millor medicina que una estona amb la mare o el pare en un lloc còmode, tranquil i relaxat.
  • Tractaments d’homeopatia indicats per calmar el dolor i els símptomes de la sortida de les primeres dents.

A la nostra farmàcia podreu trobar tot el que és necessari per alleugerar el malestar del vostre fill, veniu i us assessorarem.

Us esperem!

Share
This