Quan arriba la primavera, les temperatures pugen i gaudim de més hores de llum. Tot i això, és possible que durant aquest període de transició puguem experimentar alguns símptomes (de caràcter lleu) que s’agrupen sota el nom d’astènia primaveral

L’astènia es relaciona amb la sensació de fatiga general, que pot fer difícil el desenvolupament normal de les activitats de cada dia. Els símptomes de l’astènia no acostumen a durar més de dues setmanes i normalment van acompanyats d’una dificultat per concentrar-se, fatiga intel·lectual, mal de cap, pèrdua de memòria, problemes per dormir…  I també un estat d’ànim apàtic i irritabilitat.   

Per fer front a aquest problema estacional, el més efectiu és posar en pràctica un estil de vida saludable i equilibrat, però si tot i això l’astènia encara perdura, hi ha determinats productes de la farmàcia que et poden ajudar.  

Els reconstituents a base de vitamines, minerals i extractes de plantes com el ginseng o la gelea reial són una molt bona opció! 

Geleia real: 

La gelea real és una substància elaborada per les abelles, que ens ajuda a combatre les carències nutricionals del que anomenem astènia primaveral, ja que té una composició única de minerals, vitamines, àcids grassos insaturats i aminoàcids que la converteix en un excel·lent reconstituent.  

La geleia real contribueix a: 

  • Normalitzar els processos metabòlics i millorar el metabolisme basal. 
  • Augmenta la vitalitat, la longevitat, la gana, la resistència al fred i a la fatiga. 
  • Estimula el metabolisme cel·lular i regenera molt bé els teixits. 
  • Eleva el contingut d’hemoglobina en la sang , així com els leucòcits, glucosa, els glòbuls vermells i estimula la circulació sanguínia. 
  • Incrementa el nivell de resistència de l’organisme a les malalties i a l’estrès. 

La Geleia Real de la marca Arkopharma, és un complement alimentari apte per fer front a l’astènia primaveral. Amb aquest producte aconseguiràs l’energia i la vitalitat que et falta per poder gaudir de la primavera.  

Vitamines: 

L’ús de multivitamínics poden ajudar a reduir el cansament i la fatiga típica d’aquests mesos i també poden estimular el nostre sistema immunitari.  

Assegurat d’escollir un multivitamínic que contingui la gamma de vitamines B, aquelles que posseeixen qualitats per reduir l’esgotament nerviós.  

Una bona opció són les Vitamines Leotron, t’aportaran l’energia extra que necessites per aconseguir tot allò que et proposis.  

Si veus que passen els dies i els símptomes no desapareixen, vine a la farmàcia i t’ajudarem!  

Share
This

Escriu un comentari

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.