En aromateràpia, els olis essencials es poden utilitzar de diferents formes. L’ús respiratori és un dels principals, ja que és ràpid i eficient. Quan s’utilitzen a través de les vies respiratòries, els olis essencials es poden prendre tant per inhalació, com per difusió o en format bruma.

Els olis essencials presos per via respiratòria actuen directament sobre la salut i l’estat d’ànim de les persones. Poden actuar sobre el benestar, la serenitat, les defenses immunitàries i fins i tot, poden beneficiar diverses persones simultàniament.

L’aromateràpia beneficia tant el cos com la ment. Cada oli essencial està associat a una sèrie de beneficis i propietats.  Els 4 principals olis essencials per a les vies respiratòries són els següents:

  • L’oli essencial d’eucaliptus ajuda a descongestionar les vies respiratòries.
  • L’oli essencial d’espígol és calmant i antisèptic.
  • L’oli essencial de xiprer us permet respirar millor.
  • L’oli essencial de llimona neteja l’aire.

Pranarom té una llarga llista d’olis essencials molt beneficiosos per la salut: per articulacions i músculs, pel confort circulatori, per ajudar a respirar millor, antiestressants, pel confort femení, per augmentar les defenses naturals, per fer cures depuratives, per cuidar la pell, etc.

Per exemple, la gamma Aromalgic està expressament ideada per alleugerir els dolors de les articulacions mitjançant la combinació d’olis essencials de lavanda, menta, anís, etc.

Per la seva banda, l’oli essencial de litsea de llimona està especialment recomanat per transmetre optimisme i sentir-se millor i més content.

L’aromateràpia serveix tant per beneficiar el cos com la ment. Alguns olis essencials com el card de l’Himàlaia ajuden a la ment a relaxar-se i son perfectes per la meditació.

Aquest Nadal hem de cuidar-nos més que mai, regala salut a qui més estimes i sorprèn-los amb els difusors d’olis essencials Pranarom. A la farmàcia, t’informarem de les millors opcions de difusors i t’aconsellarem sobre els olis essencials més adients per cada cas.

Share
This

Escriu un comentari

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.