Amb l’augment de la conscienciació sobre les amenaces relacionades amb les infeccions, cada vegada hi ha un increment més fort de persones que busquen maneres de reforçar el seu sistema immunitari. 

I una de les formes més eficients de crear immunitat forta és realitzant hàbits saludables de manera constant. La incorporació d’aquests hàbits en la rutina diària són elements claus per poder obtenir una immunitat forta. 

Quan es tracta de combatre virus, no n’hi ha prou només amb rentar-nos les mans correctament, hem d’introduir una sèrie d’elements saludables que ajudaran a funcionar millor el nostre organisme. 

Si vols reforçar el teu sistema immunitari, continua llegint! 

  1. Vigila amb l’estrès. La salut immunològica i la salut mental estan relacionades, està demostrat que l’estrès constant pot debilitar el teu sistema immune. L’estrès, l’ansietat, o la fatiga són factors que ens tornen més susceptibles a contraure infeccions. Hi ha d’haver una relació sana i estable entre les emocions i el nostre organisme. 
  1. Mou-te. Fer exercici és un hàbit beneficiós per estimular el sistema immunològic. Estar actiu ajuda a disminuir les hormones que provoquen l’estrès, i d’aquesta manera redueixes les possibilitats de ficar-te malalt. Qualsevol activitat esportiva suma i ajuda a reforçar el teu sistema immunitari. Comença a fer exercici, el teu cos i la teva ment ho agrairan. 
  1. Dorm les hores que necessita el teu cos. Dormir és necessari, quan una persona no descansa correctament o no dorm les hores suficients, el seu cos produeix hormones perjudicials, les que provoquen estrès. Intenta dormir 7 hores descansant de manera òptima. 
  1. Segueix la dieta mediterrània. Una dieta rica amb fruita, verdura i grasses saludables té un alt contingut de nutrients que ens ajuden a reduir la inflamació i a la vegada a combatre les infeccions. A més de la dieta, si consideres que et fan falta més micronutrients opta per algun suplement que ajudi al teu cos amb vitamines o minerals. 
  1. Pensa en positiu. Intenta pensar amb positiu sempre que puguis i el sistema immune t’ajudarà a eliminar amenaces.

Ara que ja ha arribat el fred, ja tens el secret per lluitar contra els constipats! Intenta adoptar aquests 5 hàbits saludables a la teva rutina diària i veuràs com el teu sistema immunitari en surt reforçat. 

Share
This

Escriu un comentari

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.