Just abans de l’estiu tots comencem a preocupar-nos per la nostra silueta. Per sentir-te còmode/a en aquestes dates, el més important és que tinguis confiança en tu mateix i que comencis a implementar un estil de vida més saludable en el teu dia a dia! Aquests són els 4 tips que et proposem per aquesta temporada. Pren nota!

  • Porta una alimentació saludable

Menja sa i hidrata’t. Intenta consumir aliments rics en aigua i fibra com fruites i verdures, ja que no només hidrataran el teu organisme sinó que t’aportaran vitamines com la C, que és un potent antioxidant de cara a l’exposició solar.

  • Fes activitat física regular

Moure’s és indispensable per portar una vida sana i, sobretot, per aconseguir l’aspecte que volem. Et recomanem fer activitat física almenys 150 minuts a la setmana (durada mínima que recomana l’Organització Mundial de la Salut).

  • Beu suficient aigua

L’aigua és la base per mantenir el cos saludable. Segons els metges, cal consumir entre 1,5 i 2 litres d’aigua al dia. No obstant això, aquest consum no ha de provenir directament de l’aigua que es beu, sinó que es pot compaginar amb el consum d’aliments rics en aigua. De cara a l’estiu això encara resulta més fàcil perquè comença l’època de fruites com la síndria i el meló, que contenen molta aigua.

  • Cuida la teva pell

No només és important mantenir la pell hidratada per dins sinó que cal ajudar-la a hidratar-se per fora, ja que en èpoques d’estiu la pell es resseca amb més rapidesa.

Per evitar això, el més important és protegir la pell de la radiació solar sempre. I, també és indispensable hidratar-la amb cosmètics adequats al teu tipus de pell i de qualitat per prevenir l’aparició d’al·lèrgies i la irritació cutània.

Ara ja ho saps! Aquesta temporada cuida’t per dins i per fora i prepara el teu cos per a l’estiu! Nosaltres t’ajudem! 😉

Abrir chat
Realitza la teva consulta
Hola
¿En qué podemos ayudarte?