Benvinguts un cop més al nostre blog!

Moltes vegades acudiu a la farmàcia i us sorpreneu que, a la farmàcia, també posem al vostre abast productes com els depuradors d’aire, o també coneguts com a ionitzadors.

Què són els ionitzadors?

Una resposta ràpida per explicar la utilitat pràctica d’un ionitzador d’aire ens porta a al·ludir a la importància de la qualitat de l’aire interior. Perquè, en efecte, el ionitzador d’aire representa una solució idònia per aconseguir que l’aire interior es purifiqui d’una manera integral, incloent-hi la desinfecció, la desodoració, el confort ambiental i l’eliminació de la denominada càrrega electroestàtica.

Si ens preguntem per a què serveix un ionitzador d’aire, per tant, la resposta no serà simple, però sí que podem resumir el seu òptim resultat com una actuació innòcua que, gràcies a l’emissió d’ions negatius a l’atmosfera, aconseguirà un aire de màxima qualitat.

Tenir un ambient interior de qualitat en l’hàbitat domèstic, lògicament, comporta una infinitat d’avantatges i utilitats. Com a gran aliat de la salut i el benestar, el ionizador d’aire ens brinda un aire lliure de gèrmens i microorganismes, per la qual cosa acabarem amb virus, bacteris, floridures, espores i altres partícules alergénicas, com a àcars, pols, pèls de mascotes, pol·len…

En el seu lloc, ens aporta un aire pur que serà un autèntic plaer respirar, i també notarem aquesta neteja en les superfícies amb les quals entra en contacte de forma tan senzilla com a eficaç, brindant-nos una qualitat ambiental increïble de forma automatitzada, amb total comoditat i facilitat d’ús.

A la farmàcia Mestre Climent posem a la vostra disposició els ionitzadors de la marca Boneco, que són combinables amb qualsevol humidificador. Amb els purificadors d’aire Boneco s’eliminen els olors i s’aconsegueix un tractament de l’aire complet combinant el purificador d’alta eficàcia amb un humidificador amb sistema antibacterià. A més a més, prevé al·lèrgies i malalties amb la màxima eficàcia per gaudir d’un aire pur i fresc i experimentar per un mateix els beneficis de la salut ambiental.

Si tens al·lèrgia o algú de la teva família en té, els humidificadors d’aire són una possible solució als molestos efectes de les reaccions al·lèrgiques. No dubtis en apropar-te a la nostra farmàcia, t’aconsellarem si els humidificadors d’aire són adequats per la teva situació en concret sense cap tipus de compromís.

Moltes gràcies per llegir-nos, i fins aviat!

Share
This

Escriu un comentari

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.