De vegades, és normal sentir pesadesa a les cames, així com dolor, rampes musculars, formigueig, picor i inflor. Això es coneix com a síndrome de les cames cansades. Aquest mes us expliquem les causes i algunes recomanacions per alleujar el dolor i reduir la sensació de pesadesa!

Alguns dels motius més comuns de patir pesadesa a les cames o cames cansades són; la realització d’activitat física intensa o, per contra, una mala circulació sanguínia, estar embarassada, tenir excés de pes o estar durant un temps prolongat dret. Algunes persones ho pateixen durant els viatges llargs amb avió, a causa de la pressió atmosfèrica (com les hostesses de vol), a causa d’un estil de vida sedentari, per malaltia o fins i tot per herència genètica.

Aquest problema tan típic, consisteix a tenir dificultat a l’hora de moure’t, no saber com posar les cames al final del dia, tenir-les carregades, una mica inflades i dolorides.

Si us trobeu en alguna de les circumstàncies anteriors, aquests consells us poden ajudar:

·   No utilitzis roba gaire ajustada.

·   Evitar prendre molta sal per no retenir líquid.

·   Estigues hidratat, breu entre 1,5 i 2 litres d’aigua diaris.

·   Troba un moment o lloc per posar les cames en alt per afavorir el retorn sanguini. Molt recomanable durant la nit.

·   Dutxes amb contrastos tèrmics. Ajuden a activar la circulació. Comença la dutxa amb aigua calenta i acaba amb aigua freda.

·   No facis servir talons molts alts de manera recurrent i amb un ús continuat. Produeixen una major tendència a retenir sang a les cames.

·   Evita estar assegut molt de temps amb les cames creuades. Aquesta postura provoca que les venes del darrere del genoll es comprimeixin i bloquegin la circulació.

Per ajudar a descongestionar les nostres cames i evitar aquesta sensació de pesadesa, podem aplicar algun gel circulatori, que ajudi a revitalitzar, refrescar i aportar sensació de lleugeresa a les cames, reduint la sensació de pesadesa i mantenint la circulació venosa normal.

Si preferiu una solució d’ús tòpic, també n’hi ha, és una excel·lent opció i és més fàcil de prendre en qualsevol situació o moment.

Necessites ajuda? Visita la nostra farmàcia, t’aconsellarem quin és el producte que millor s’adapta a les teves necessitats i t’explicarem com l’has d’aplicar.

Share
This

Escriu un comentari

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.