Sota les mascaretes, la pell no respira, es tapona i s’humiteja amb accés per culpa dels vapors de respiració. És per això que, quantes més hores portem la mascareta, més conseqüències negatives pateix la nostra pell que s’irrita i s’inflama amb més facilitat. 

És molt important cuidar la pell utilitzant cremes abans i després de l’ús de les mascaretes i mantenint ben netes les zones amb més tendència a irritar-se, ja que si no podem patir de pell seca, dermatitis o fins i tot ens poden aparèixer èczemes i acne. 

Les zones més sensibles a la mascareta són el nas, la zona malar i, sovint amb l’ús de mascaretes quirúrgiques, el darrere de les orelles. Per tant, aquestes són les principals regions que hem de protegir a fi d’evitar molèsties posteriors. 

Abans de l’ús de mascareta

Abans de posar-nos la mascareta per sortir al carrer o per anar a treballar, hem de netejar-nos bé la cara i hidratar-la posteriorment. Hem de procurar evitar l’ús de sabons irritants, fent-ne servir de tolerants per a pells sensibles i amb tendència a irritar-se. 

També ens ajudarà en la prevenció d’irritacions una bona neteja amb aigües micel·lars sense alcohol ni sabons. Un bon exemple són les aigües micel·lars de La Roche Posay, creades expressament per a pells reactives i amb un alt contingut hidratant. 

Després de l’ús de mascareta

Si en treure’ns la mascareta veiem que tenim marques a la pell, és recomanable utilitzar cremes nutritives i reparadores com la crema Eucerin ph5, ja que estimularà la regeneració de la pell i enfortirà la barrera protectora. 

Existeixen altres tipus de cremes molt hidratants com la Crema universal de la marca Filorga. Aquesta crema també ens ajudarà a hidratar, reparar i protegir les zones més irritades i sovint encetades. 

Doncs ja ho saps, si l’ús de mascareta et produeix molèsties i irritacions a la pell, no dubtis en mantenir-la ben neta, hidratada i protegida! 

Share
This

Escriu un comentari

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.