L’oli que s’extreu de les seves llavors té múltiples beneficis i s’utilitza, fins i tot, per tractar cremades i cicatrius gràcies al seu elevat poder regenerant .

La rosa mosqueta és una flor de color rosa pàl·lid. El seu ús no és només decoratiu, ja que si es premsen les seves llavors, s’extreu el conegut oliï de rosa mosqueta, que es pot usar pur o pot incloure’s com a ingredient en un producte cosmètic.

Gràcies al seu alt contingut en àcids grassos essencials poliinsaturats i vitamines A i C, té un elevat poder regenerant. Així, és utilitzat per tractar, per exemple, cremades i cicatrius.

A més, ajuda a combatre les taques en la pell i arrugues, ja que revitalitza les cèl·lules que produeixen col·lagen i elastina, responsables de la fermesa i elasticitat de la pell i, a més, reforça i multiplica la barrera de les ceramides a l’interior de l’epidermis, reduint la pèrdua d’aigua.

En aquest sentit, pel seu ampli poder de penetració, també afavoreix una hidratació profunda de la pell, especialment a les zones més proclius a l’aparició d’arrugues, d’una banda, i asprors, per un altre, com a talons i colzes.

El seu ús més comú és en la pell, però també es pot aplicar en el cabell. L’oli de rosa mosqueta pot actuar com reparador, gràcies al seu alt poder regenerant, i és el producte perfecte per a cabells secs i/o cremats que requereixen un ‘plus’ d’hidratació i nutrició. A més, proporciona lluentor.

A la nostra farmàcia pots trobar oli pur de rosa mosqueta i tractaments cosmètics amb un percentatge més o menys elevat .

Visita’ns i t’ informarem!

Share
This

Escriu un comentari