¡Benvingudes mares!

Ja heu vist que les temperatures estan en alça i la nostra vida social ens convida a exposar-nos més al sol, ja sigui passejant o estant al parc.

Avui ens centrarem en l’exposició al sol dels més petits, dels nens. La seva exposició cada vegada és més prolongada a l’aire lliure, ja sigui en el pati de l’escola o a la plaça jugant. Per això hem de tenir més cura de la seva protecció.

El principal factor de risc del càncer de pell és la radiació ultra violeta, sobretot la radiació produïda durant la infància. La fotoprotecció inclou totes aquelles mesures per protegir la pell de les agressions produïdes per l’exposició solar, com posar-se gorra, estar-se a l’ombra, utilitzar ulleres de sol i l’ús de protectors solars.

Ara és el moment de parlar dels protectors solars, de quin és el més adient per la pell dels més petits.

Existeixen protectors solars especials per a nadons a partir dels 6 mesos, el seu factor és de 50. Als nadons menors dels 6 mesos, no es poden exposar al sol ni posar cremes o protector solars, ja que la seva pell és molt més sensible.

Tots els productes de protecció solar infantil no contenen ni perfums, alcohol i substàncies que puguin originar al·lèrgies cutànies. Si el vostre fill te la pell atòpica, també hi ha que són específics per aquest tipus de pell.

Les cremes de protecció s’han de renovar cada dues hores i després de cada bany perquè sigui efectiva.

A la nostra farmàcia tenim tot el que necessiteu per protegir als vostres petits, veniu i us informarem.

 

Share
This