Tot just comença la tardor i amb ell un nou curs ple d’oportunitats per a continuar creixent a tots els nivells; Nous reptes i objectius que necessiten que ens trobem plens d’energia i salut.

Volem ajudar-te a establir un ritme però amb hàbits saludables, marcant-te algunes pautes de rutina per afrontar la «rentrée» amb salut.

1 · Desperta sempre a la mateixa hora i no surtis de casa sense esmorzar. A poder ser tria un espai amb sol. Això no sols ens ajuda a no trobar a faltar les vacances, sinó que a més el sol ens permet sintetitzar la dosi de vitamina D que necessita el nostre sistema immune i a mantenir-nos enèrgics.

2 · Fes exercici suau.

Si les teves vacances han sigut de descans i repòs, no comencis a fer esport d’alt impacte o de gran intensitat. Pots triar una seqüència de postures de ioga o alguns estiraments adaptats al teu estat físic. Fer estiraments és una excel·lent manera d’activar el cos a primera hora del dia, i a més, ajuda a obrir l’apetit.

3- Planifica els teus àpats setmanals: Planificar què menjaràs et permetrà realitzar un menú equilibrat i nutritiu, emprar ingredients de temporada i menjar les quantitats apropiades ja sigui a casa o a l’oficina.

4- No facis el llistat de la compra amb gana: Realitzar la compra en funció del menú setmanal és clau perquè al moment de cuinar no faltin ingredients. Fer el llistat després d’haver dinat és el millor truc per a evitar la temptació i omplir el carro de la compra amb capritxos.

5- Hidratació, la base de tot: L’aigua influeix en el correcte funcionament del nostre cos. Una deshidratació de l’1% pot afectar el nostre rendiment tant del cos com de la ment. Per això, no oblidis ingerir entre 2 i 2,5 litres d’aigua de manera diària.

6- No surtis de casa sense el piscolabis saludable: No picar entre hores no és fàcil, sobretot si passes moltes hores fora de casa, per això és important que quan surtis de casa portis piscolabis saludables; fruita seca, una peça de fruita, barretes energètiques…

A la nostra farmàcia podem assessorar-te en tot allò que necessitis per afrontar la tardor amb energia.

Share
This

Escriu un comentari