Hola a totes,

Avui el tema és la protecció dels nostres nadons davant el sol de l’estiu.

La pell dels nadons és extremadament sensible i delicada, si no la protegim com ha de ser es pot cremar amb molta facilitat.

Ells tenen la pell més fina que un adult i no produeix la quantitat adequada de melanina fins a arribar als dos anys.

Encara que com ja sabeu la protecció s’ha de mantenir durant tot l’any, ara a l’estiu els raigs solars són més forts i la seva protecció ha de ser més alta.

Si seguiu els meus consells, la pell del vostre nadó estarà ben protegida:

  1. Preferiblement quan el nadó té entre els 3 o 6 mesos evitar la seva exposició al sol, si és major també s’han d’evitar la seva exposició entre les 10 i les 4 de la tarda els raigs de sol son molt més forts.
  2. Encara que el nadó estigui a l’ombra, s’ha de posar protecció solar. La protecció solar ha de ser d’índex 50 o més alt, segons el tipus de pell, si és atòpica o no.
  3. La protecció solar si pot ser que sigui resistent a l’aigua millor, s’ha d’aplicar abans de sortir de casa i renovar cada dues hores.
  4. Posar-li una gorra o mocador al cap evitar el sol directament. La roba és millor que sigui de cotó o de lli, que són materials frescos i absorbeixen millor la suor.
  5. Per últim i també molt important és la hidratació del nadó ara a l’estiu, donant-li beure líquid tan sovint com sigui necessari, per què la seva regulació corporal és limitada i pot patir un cop de calor.

Fins aquí el post d’avui, espero que us hagi estat interessant i prengueu nota dels meus consells.

Que acabeu de passar un bon estiu tots plegats.

Raquel

 

Share
This